wat doen wij 2017-05-23T10:15:19+00:00

Maatwerk

Woodchuck maakt alles op maat. Precies zoals jij wilt. Van tafels, kasten tot keukens. Aan de hand van jouw wensen realiseren we het product dat bij jou past.

Interieuradvies

Wil je dat iemand met een andere blik naar jouw interieur kijkt? Of mis je de juiste sfeer in je woning of bedrijf? We helpen je bij het creƫren van het perfecte gevoel.

Concept

Een concept is de basis, het idee, van waaruit een ontwerp ontstaat. Wij bedenken concepten op allerlei gebieden. We geven niet alleen interieurs vorm, maar kunnen ook helpen bij het opbouwen van een bedrijfsimago of het ontwerp van een product.

Kleuradvies

Kleuradvies heeft vooral te maken met gevoel. Maar ook kijken we hoe het zit met de lichtval. En is de indeling van de ruimte eigenlijk wel handig?

Verbouwing

Wil je een ruimte of je hele huis opknappen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij weten precies wat er bij een verbouwing komt kijken. Daardoor kunnen we een renovatie van begin tot eind realiseren. Als het nodig is met hulp van ons uitgebreide netwerk.

Photostyling

Bij productfotografie wil je meer of minder aandacht geven aan bepaalde elementen. Goede styling is daarbij essentieel. Onze kennis en ervaring leveren samen met jouw product prachtige beelden op.